Una llauna de musclos

Categoria:
Tipus de plat:
Dificultat: Inexperts

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • una llauna de musclos
  • formatge d'untar
  • cassoletes de pasta de full (vol-au-vents)

Elaboració

Mans a la massa:

Al pot del minipimer posem tota la llauna de musclos ( amb el suc i tot) i una cullerada sopera de formatge d'untar.
Farcim les cassoletes de pasta de full amb la massa resultant.
Podem decorar amb 1/2 oliva verda.

5min


Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1611 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

5 comentaris:

Mercè Montardit diu:
és una tapa que accepta una gran varietat de ingredients com a decoració: olives, enciam, succedani, gambetes, tonyina,....
Quim Lleonart diu:
Beenvolguda Merce, en llenguatge de cuina, de les cassoletes de pasta de full, en diem Vol-au-vents.
Una abraçada. Quim Lleonart.
Mercè Montardit diu:
Gracies Quim, jo també les anomeno així però he pensat que "cassoletes de pasta de full" seria més planer.
Mercè
Francesc Boix Figueras diu:
Gràcies per aquesta recepta Mercè i el comentari del Quim. Jo no soc cuiner pero m´agrada la cuina. Sabeu un puc trobar casoletes de pasta de full ó vol-au-vents.
Mercè Montardit diu:
Bon dia Francesc, els vol.au.vents els trobaràs a qualsevol supermercat (al Mercadona mateix). estan al costat del pa de motlle i les torradetes,....
Ja veuràs que n'hi ha de dues mides diferents, les més utilitzades per a tapes son les petites.
Espero que ben aviat provis la recepta i t'agradi!!!
Salutacions, Mercè


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!