Cloisses amb carxofes

Categoria:
Típica de: Delta de l'ebre 2
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 kg de cloisses
  • 8 carxofes
  • Oli d'oliva
  • 4 alls
  • Julivert
  • 1 cutllerada de maizena
  • 1/2 got de vi blanc sec
  • 1/4 got de crema de llet

Elaboració

Possar a una cassola amb oli, deixar escalfar e incorporar all i julivert
picat. Sofregir afetxint-li la farina, el vi blanc i la crema de llet.
Afegir les cloises i les carxofes previament bullides, deixar coure a foc
lent, fins que s'obren les cloisses

Notes

Es trien les cartxofes, a les cuals es treu el brot, fulles dures i
les puntes, es posen a coure amb aigua bullint amb sal, una pell o suc
de llimona, una cutllerada petita de farina i un xic de vinagre.
Es retiren cuan estan blanes. Ben escorregudes, es deixen refredar
tallant-les a cuarts (Per a coure les carxofes)


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1021 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: