Pernil dolç sorpresa

Ingredients

  • 4 talls de pernil cuit d'uns 25 g cadascun
  • 3 patates mitjanes
  • 1 escarola
  • Oli d'oliva
  • Vinagre de cava
  • Mantega
  • Sal
  • Pebre
  • 1 all
  • Julivert
  • Alfábrega

4 racions

Elaboració

Peleu les patates, renteu-les, talleu-les a rodanxes primetes i fregiules
a foc lent en una paella on previament s'hi haurá, fos la mantega. Netegeu
l'escarola, renteu-la, talleu-la menuda, amaniu-la amb sal i un rajoli d'oli
i vinagre i repartiu-la en els plats.
Piqueu i'all pelat, el julivert i unes fulles d'alfabrega i reserveu-ho.
Quan les patates estiguin cuites, coloqueu-les en els plats , i escampeui
inmediatament pel damunt la picada, aixi com un pessic de sal i pebre.
Traieu qualsevol resta de pell al pernil, enrossiu-lo lleugerament en una
paella ben calenta sense oli serviu-ho tot seguit, decorat amb una fulleta
de julivert


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1459 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: