Bunyols de poma
Categoria:
Postres i dolços
Tipus de plat: Bunyols
Estació: tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 3 pomes al forn
- 1 ou
- 4 cullerades de farina
- Llet
- Sucre
- Canyella en pols
- Oli
4 racions
Elaboració
Aixafeu les pomes amb una forquilla. Per una altra banda, formeu una
pasta amb farina i llet. Afegiu-hi, en primer lloc, el rovell d'ou i
després, la clara montada.
Barregeu la poma amb la pasta de la farina per formar bunyols. Freguiu-los
en oli. Finalment, empolvoreu-los amb sucre i canyella
20min
Etiquetes:
Postres
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1542 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
1 tassa de sucre, 1 tassa d'aigua, 1,1/2 tasses de maduixes batudes. Es neteixen les maduixes amb aigua freda, els retirem...
Hola,Sra Gloria , el ous es possen al començar amb el sucre i la mantega ? i junt amb les clares , o per separat Grácies
Gràcies a tu , per llegir-les i provar-les
Amiga Enriqueta, en compte de espinancs, es pot fer amb un altra verdura ?. Els espinacs no em senten bé
Amic Joan ¿que son les cervelas salutaçions