Bunyols de poma

Ingredients

  • 3 pomes al forn
  • 1 ou
  • 4 cullerades de farina
  • Llet
  • Sucre
  • Canyella en pols
  • Oli

4 racions

Elaboració

Aixafeu les pomes amb una forquilla. Per una altra banda, formeu una
pasta amb farina i llet. Afegiu-hi, en primer lloc, el rovell d'ou i
després, la clara montada.
Barregeu la poma amb la pasta de la farina per formar bunyols. Freguiu-los
en oli. Finalment, empolvoreu-los amb sucre i canyella

20min


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

981 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: