Arròs a banda

Categoria:
Típica de: Delta d'ebre

Ingredients

  • 200 gs de rap
  • 200 gs de lluç
  • 200 gs de moixarra
  • 100 gs de cigales
  • 100 gs de gambes
  • 100 gs de llagostins
  • Suc de peix
  • 350 gs d'arros
  • 1/2 ceba
  • 2 alls
  • 2 tomaquets madures
  • Oli d'olva
  • Safrá
  • Sal

4 racions

Elaboració

Es fa un sofregit am l'all, la ceba i la tomata. Tot ben picat. S'afegeix
el peix, se li dona volta i volta. Afegim el suc de peix fins que el cobreixi
i es deixa que faci un bull. En una paella, a banda, es posa oli ben calent
s'ofega l'arrós i es mulla amb el suc de coure el peix.
Es deixa bullir fins que l'arros estigui en el seu punt, provem que estigui
al punt de sal, i el deixem fins que quedi ben sec.
Es seveix de primer plat, l'arrós, i de segon, el peix acompanyat amb una salsa
allioli


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

893 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: