Púding de poma amb salsa de chocolata

Ingredients

  • 6 pomes
  • 5 ous
  • Nata muntada
  • 1 barra de xocolata
  • Amaretto
  • 150 gs de sucre
  • Canyella mólta

1 racions

Elaboració

Es pelen i es ratllen les pomes, retirant el cor i les llavors. En una cassola es col-loquen les pomes juntament amb el sucre i el Amaretto. Es deixen coure a foc lent fins que es formi una pasta espessa.
En un recipient es baten els ous i es barregen amb la pasta de poma i una mica de canyella. S'introdueix tot en un motlle caramel-litzat, i es fica al forn preescalfat a 180º fins que hagi quallat la barrega (1 hora aproxi).
Es serveix en plats individuals. S'estén la xocolata liquid al fons del plat. Es col-loca sobre una ració de púding, i s'adorna amb una mica de nata muntada i poma tallada.
No cal cobrir tot el púding amb la nata )

1h 15min

Notes

Preparació per la salsa de xocolata. Es fon una barra de xocolata trossejada al bany de Maria i es remou la chocolata fins que estigui liquid.
Per decorar el púding també es pot afegir galetes, fruites en almivar o coco ratllat


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2968 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

3 comentaris:

Fernanda Bausili diu:
Aquesta recepta l'he escrit tres vegades i en intentar publicar-la emb s'esborra i em demana que em registre de nou, ja m'ha passat altres vegades i no sé el motiu, peró fa molta rabia
Joan Corminas diu:
Amiga Fernanda.

Això també m'ha passat alguna vegada, de totes maneres et recomano que no llencis l'ordinador per la finestra!!!
Ja ja ja. !!!
Amb aquestes festes estic una mica "gandul" per passar receptes, a més el dia 2 men vaig 10 dies a Màlaga, com tots els anys, en la primera setmana de gener i allí estaré sense ordinador, per tant tampoc podré passar receptes.
Amb una forta abraçada i que passis molt feliços, les festes que queden, en companyia de la família
Joan.c
Quim Lleonart diu:
Amiga Fernanda, això també hem passa a mi de tant en tant. Tant sols és questió de tenir una mica de paciencia. Si vol veure una altre manera de fer el puding de poma, pot anar a les meves receptes i veura la recepta " puding de poma ", i d'ALTRES.
Desitjo que tingui una bona entrada d'any 2015.
Rebi una abraçada. Quim.

Afegir comentari
 

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: