Conill en escabetx de taronja i xocolata

Categoria:

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 conill
  • 1 ceba
  • 1 pastanaga
  • 1 got de suc de taronja
  • ½ got d'oli d'oliva
  • 200ml de vinagre de vi
  • 200ml de vi blanc
  • Llorer
  • Sal
  • Pebre
  • 2 preses de xocolata

4 racions

Elaboració

Tallar el conill a trossos mitjans sofregir en una paella amb l'oli, la ceba i la pastanaga trinxada no molt fina i els condiments.
Quan estigui tot daurat s'hi incorpora el suc de taronja, el vi i el vinagre ies deixa bullir a foc mig duran uns 20 o 25 minuts aproximadament.
A l'hora de servir posarem la cassola amb el conill al forn a daurar una mica iquan agafi color ja tindrem tot rodó.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

789 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!