Cigrons amb Carpaccio de llagostins

Ingredients

  • 800 gs de cigrons cuits i escorreguts
  • 10 llagostins tirant a grossos
  • 2 tomáquets per amanir
  • Julivert
  • Sal
  • Pebre
  • Molt
  • El suc de una llimona
  • Oli d'oliva

4 racions

Elaboració

Es poleixen els llagostins, es pelen i es posen al congelador perqué agafin la consisténcia
necessária per poder-los tallar bé. Quan ja l'han agafat, es tallen horitzontalment a lámines fines. Es col-loquen en una plátera plana i s'amaneixen amb els ingredients indicats. Es deixa en l'adob 1 hora i mitja a la nevera.
Es pelen els tomáquets, se'en treuen les llavors i es tallen a daus petits. Es neteja el julivert i es pica.
Es reparteixen els cigrons en 4 plats barrejats amb el tomáquet i el julivert, i amanits amb l'adob, els trossos de llagostins es reparteixen al voltant dels cigrons.

1h 30min

Notes

Aquest plat s'ha de menjar fred


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

853 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: