Cassoleta de sipia amb carxofa
Categoria:
Peixos i mariscos
Dieta: baixa en greixos
Estació: tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 2 sipies
- 4 carxofes
- 4 cullerades de tomáquet fregit
- 4 patates
- 1 culleradeta de pebre picant
- Aigua
- Oli d'oliva
- Pebre
- Sal
4 racions
Elaboració
Netegeu les carxofes i deixeu només els cors. Talleulos a lámines fines i fregiu-los amb una mica d'oli
Reserveu-los. En el mateix oli, fregiu-hi les sipies, tallades a daus, a foc suau. Quan siguin tendres
afegiu-hi les patates també tallades a daus. Poseu-hi la sal i el pebre vermell.Fregiu-ho tot un instant
i seguidament hi aboqueu el tomàquet. Cobriu les patates amb aigua. Incorporeu-hi les carxofes i rectifiqueu
de sal i pebre. ho deixeu coure tot fins que les patates siguin tendres
50min
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2298 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Hola,Sra Gloria , el ous es possen al començar amb el sucre i la mantega ? i junt amb les clares , o per separat Grácies
Gràcies a tu , per llegir-les i provar-les
Amiga Enriqueta, en compte de espinancs, es pot fer amb un altra verdura ?. Els espinacs no em senten bé
Amic Joan ¿que son les cervelas salutaçions
Fa molt de goig, te de esta bonissim