Conill amb ceba i gambes

Categoria:

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Conill
  • Cebes
  • Tomats
  • Pigmentà
  • Llorersal
  • Olialls
  • Gambes
  • Moraduix

Elaboració

Se trenca el conill, se trempa amb sal i pigmenta.
Se posa oli en una pella, se sofreix el conill ,quant esta bastant dorat se passa dins una casserola de fang amb un poc de aigua se deixa que bulli poc a poc.
Amb so mateix oli que hem daurat el conill, se sofreix la ceba prèviament tallada a trossos, se mescla un tomat , uns quants alls, la fulla de llorer i una rama de morruda
Quant la ceba esta ben dorada es mescla amb sa carn i se deixa una bona estona a foc lent.
Abans d'acabar de coure si li posen las gambes prèviament fregides.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3660 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Asela Masià diu:
Boníssim.

Afegir comentari
 

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: