Conill amb ceba i gambes
Categoria:
Carns
Ingredients
- Conill
- Cebes
- Tomats
- Pigmentà
- Llorersal
- Olialls
- Gambes
- Moraduix
Elaboració
Se trenca el conill, se trempa amb sal i pigmenta.
Se posa oli en una pella, se sofreix el conill ,quant esta bastant dorat se passa dins una casserola de fang amb un poc de aigua se deixa que bulli poc a poc.
Amb so mateix oli que hem daurat el conill, se sofreix la ceba prèviament tallada a trossos, se mescla un tomat , uns quants alls, la fulla de llorer i una rama de morruda
Quant la ceba esta ben dorada es mescla amb sa carn i se deixa una bona estona a foc lent.
Abans d'acabar de coure si li posen las gambes prèviament fregides.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3494 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.