Conill amb ceba i gambes

Categoria:

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Conill
  • Cebes
  • Tomats
  • Pigmentà
  • Llorersal
  • Olialls
  • Gambes
  • Moraduix

Elaboració

Se trenca el conill, se trempa amb sal i pigmenta.
Se posa oli en una pella, se sofreix el conill ,quant esta bastant dorat se passa dins una casserola de fang amb un poc de aigua se deixa que bulli poc a poc.
Amb so mateix oli que hem daurat el conill, se sofreix la ceba prèviament tallada a trossos, se mescla un tomat , uns quants alls, la fulla de llorer i una rama de morruda
Quant la ceba esta ben dorada es mescla amb sa carn i se deixa una bona estona a foc lent.
Abans d'acabar de coure si li posen las gambes prèviament fregides.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1653 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Asela Masià diu:
Boníssim.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!