Sopa de ceba a la gallega
Una sopa de ceba i cabra de mar, que a Galicia anomenen "centollo".
Categoria:
Sopes i cremes
Tipus de plat: Sopa
Típica de: Espanya → Galicia
Estació: hivern
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 1 cabra de mar mitjana
- 1 tall de cansalada entreverada
- 2 cullerades de mantega
- 2 cebes tendres
- 2 cullerades de formatge ratllat
- 1 got de brou
- Sal
Elaboració
Poseu una cassola amb aigua al foc i coeu la cabra amb una mica de sal.
Un cop cuita es treu de l'aigua, se separen les potes i es retira la tapa de la closca, reservant-la per utilitzar-la com a recipient un cop neta.
La carn de les potes i la closca es pica fina, i es barreja amb la ceba tendra i la cansalada molt picades.
Amb una mica de mantega es sofrefgeix la barreja anterior.
Es posa a la closca reservada, s'hi afegeix brou ben calent i s'empolvora amb el formatge ratllat.
Finalment es gratina al forn i se serveix de seguida, ben calent.
50min

Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1248 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Fantàstica recepta Àlex. Això es fa en un tres i no res... I te una mescla de gustos impressionant!
M'agrada que t'agradi Beppa.
Com talles l'escarola?
Caram! Ideal pel bon temps.
És molt fàcil de fer Sara, Si el vols treballar una mica també pots estendre i plegar la massa cada mitja horeta. El...