Sopa de ceba a la gallega

Una sopa de ceba i cabra de mar, que a Galicia anomenen "centollo".

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Galicia
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

  • 1 cabra de mar mitjana
  • 1 tall de cansalada entreverada
  • 2 cullerades de mantega
  • 2 cebes tendres
  • 2 cullerades de formatge ratllat
  • 1 got de brou
  • Sal

Elaboració

Poseu una cassola amb aigua al foc i coeu la cabra amb una mica de sal.
Un cop cuita es treu de l'aigua, se separen les potes i es retira la tapa de la closca, reservant-la per utilitzar-la com a recipient un cop neta.
La carn de les potes i la closca es pica fina, i es barreja amb la ceba tendra i la cansalada molt picades.
Amb una mica de mantega es sofrefgeix la barreja anterior.
Es posa a la closca reservada, s'hi afegeix brou ben calent i s'empolvora amb el formatge ratllat.
Finalment es gratina al forn i se serveix de seguida, ben calent.

50min


Recepta de cuina de Sopa de ceba a la gallega
Preparació per servir a taula.
per Josuè O'Donell

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

497 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: