Sípies Farcides

Categoria:

Ingredients

  • 1kg de sípies
  • 100g de tonyina en oli
  • 50g de tàperes
  • 50g de filets d’anxova
  • 50g d’olives negres
  • 1 ceba tendre
  • 2 ous
  • Julivert
  • 1 gotet de conyac
  • Oli, sa i pebre
  • Brou de peix

Elaboració

Netejar bé les sípies, rentar-les, assecar-les deixant-ne les bosses senceres.
Picar bé els tentacles, la tonyina, les tàperes, els filets d’anxoves, les olives, la ceba i el julivert. Barreja-ho bé i lligar-ho amb els ous batuts.
Omplir les sípies i tanca-les amb un escuradents. Salpebrar.
Escalfar oli en una cassola, afegir les sípies, deixar-les enrossir i afegir el conyac.
Quan s’hagi evaporat el conyac, afegir dues cullerades de brou de peix.
Deixar-ho coure fins que les sípies estiguin tendres.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

197 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: