Sopa de rap

Categoria:
Típica de: Delta de l'ebre 2
Dieta: baixa en greixos
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 500g cap de rap
  • 500g de rap (pot ser cua)
  • 1 ceba
  • 250 g de tomàquets madurs
  • 2 cullerades d'oli d'oliva
  • 1 gra d'all
  • Sal
  • Pebre molt
  • Picada
  • 1 gra d'all
  • 25g d'ametlles torrades
  • Safrá

4 racions

Elaboració

Es poleixen el cap del rap i el rap. Es pela la ceba i els alls
la ceba i un del alls es tallen a lámines fines. Es talla el tomàquet a daus
es pelen les ametlles.
En una cassola es fa un sofregit amb l'oli, la ceba i l'all. Quan es comencen
a daurar, s'hi afegeix el tomàquet i es deixa coure uns minuts. Tot seguit
ja s'hi poden afegir el cap de rap i el rap tallat a trossos i uns dos litres
d'aigua, i es condimenta amb sal i pebre mòlt. Es fa coure 45 minuts aproximadament
Llavors es cola la sopa i es reserva la carn del peix
En un morter s'hi fa una picada amb l'all, les ametlles i el zafrà. Quan estigui tot
fet una pasta, es desfà amb una mica de sopa. Es posa la picada a la sopa i es deixa
que torni arrenca el bull

1h 10min

Notes

La sopa es pot servir amb pa fregit o torrat i la carn del rap


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

695 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Fernanda Bausili diu:
Benvolgut o benvolguda amiga,si que es pót afegi-ri el fetge del rap a la picada,perdó perque em vaig descuida de possarlo
una abraçada


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: