Barquetes de cogombre i salmó

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Delta de l'ebre 2
Estació:
Dificultat: Inexperts

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 12 cogombres petits
  • 150 gs de salmó fresc
  • 1 terrina de formatge tipo(piladelpia)
  • 1 cebeta picada
  • Sal
  • Pebre

Elaboració

Renteu els cogombres, talleu-los per la mitat i buideu-los sense arribar
al fons. Piqueu la polpa i poseu-la en un bol amb la cebeta picada i el
formatge. Coeu el salmó durant uns 3 minuts al microones, deixeu-lo
refredar, feu-lo a miques i afegiu-lo a la preparació anterior.
Treballeu bé la mescla fins aconseguir una pasta homogenia, llavors
i farciu-hi les barquetes de cogombre, podeu utilitzar una cullera
petita per farcir-los. Les barquetes s'han de servir ben fredes

Notes

Es poden afegi-hi al farcit de les barquetes unes
rodanxes de salmó fumat, la mescla dels dos salmons
es bonissima


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

938 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Dolça diu:
Jo farceixo tomàquets, això dels cogombres ha d'estar bé també.
Gràcies per l'idea!


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: