Truites de riu amb ametlles i farigola

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 4 truites de uns 250g
  • 150 g d'ametlles crues pelades
  • 4 branquetes de farigola
  • 1/4 l d'oli
  • Sal
  • Farina
  • 20 g de farigola en pols

4 racions

Elaboració

Rentar les truites, salar-les i farcirles amb una branqueta
de farigola cadascuna. Escalfar l'oli a la paella i fregir
les truites, enfarinades, daurant-les per les dues cares.
Posar-les a una plata per al forn, amb l'oli de fregir-les
i les ametlles a filets.
Tirar-hi per sobre la farigola en pols.
Acabar-les de coure a forn mig durant 10 minuts

40min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

571 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: