Suprema de corball al forn sobre crema de patata en salsa verda

Categoria:
Típica de: Delta de l'ebre
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

  • 4 supremes de corball
  • 2 grans d'all
  • Una mica de pebres variats
  • Oli d'oliva
  • (Per a la crema de patata en salsa verda)

Elaboració

Unta les supremes amb oli d'oliva i amb all picat, cou-les al forn
preescalfat a 225º durant 15 minuts. Una vegada cuites, presen-teu
les supremes sobre la crema de patata en salsa verda.

Per a la crema de patata en salsa verda:

Pela els alls i pica'ls molt fins, pica el julivert. Pela i talla
les patates en rodanxes d'uns 5 mm de grossor. En una cassola posa
a escalfar l'all amb oli. Abans que comenci a agafar color afegeix-hi
les patates que ofegarem. Mulla amb aigua o amb brou de peix i deixa-ho
bullir. Quan la patata estigui feta, afegeix-hi el julivert i deixa-ho
bullir durant 1 minut. Tapa perque agafi color i rectifica de sal.
Posteriorment tritura amb una mica de nata liquida i oli d'oliva fins
a formar una crema homogénia


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1252 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: