Pastis de lluç i gambes

Ingredients

  • 200 gs de filets de lluç
  • 50 gs de gambes pelades
  • 250 gs de salsa de tomaquet
  • 4 ous
  • 100 gs de nata liquida
  • 50 gs de maionesa
  • Farina de galeta

Utensilis

Un motllo rectangula per anar al forn

Elaboració

Fem coure el lluç en una casssola amb aigua bullint (millor en brou de peix).
Li traiem la pell i en fem trossets petits.
Piquem les gambes crues. Mesclem amb la batedora, les gambes i el lluç amb el
tomaquet, els ous batuts i la nata.
Aboquem la mescla en un motlle rectangular, com els de fer plum-cake untat amb
mantega i empolsimat amb farina de galeta. Ho fiquem al forn préviament escalfat
a 200º fins que estigui cuit, després ho desemmotllem, ho decorem amb maionesa
i amb enciam picat al voltant. Igual es pot menjar fred com calent

45min

Notes

Per saber si el pastis está fet, el punxem amb un ganibet
si surt net ,es que está quallat


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2832 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: