Pastis de lluç i gambes

Ingredients

  • 200 gs de filets de lluç
  • 50 gs de gambes pelades
  • 250 gs de salsa de tomaquet
  • 4 ous
  • 100 gs de nata liquida
  • 50 gs de maionesa
  • Farina de galeta

Utensilis

Un motllo rectangula per anar al forn

Elaboració

Fem coure el lluç en una casssola amb aigua bullint (millor en brou de peix).
Li traiem la pell i en fem trossets petits.
Piquem les gambes crues. Mesclem amb la batedora, les gambes i el lluç amb el
tomaquet, els ous batuts i la nata.
Aboquem la mescla en un motlle rectangular, com els de fer plum-cake untat amb
mantega i empolsimat amb farina de galeta. Ho fiquem al forn préviament escalfat
a 200º fins que estigui cuit, després ho desemmotllem, ho decorem amb maionesa
i amb enciam picat al voltant. Igual es pot menjar fred com calent

45min

Notes

Per saber si el pastis está fet, el punxem amb un ganibet
si surt net ,es que está quallat


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

6614 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades de desembre:

Canapès de pernil amb kiwi
Canapès de pernil amb kiwi
Amanides i plats freds
Caldo de Nadal
Caldo de Nadal
Sopes i cremes
Galetes de Nadal
Galetes de Nadal
Postres i dolços Galetes
Tarta San Marcos
Tarta San Marcos
Postres i dolços

Veure receptes de desembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: