Torrada de sobrassada amb allioli de mel

Ingredients

  • Sobrassada
  • Mel
  • All

Elaboració

Se mezcla en un cassó la maionesa i la mel.Després es pica l'all i afegeix
a la barreija de la maionesa. Es torra el pa i s'unta amb la sobrassada templada.
Ss cobreix amb una capa d'allioli de mel. Es posa al forn uns minuts i estara
llest per menjar quan vegi que la sobrassada es fons


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2292 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades de novembre:

Castanyes en almívar
Castanyes en almívar
Postres i dolços
Xampinyons farcits
Xampinyons farcits
Llegums i verdures
Panellets
Panellets
Postres i dolços
Cassoleta de calamars farcits
Cassoleta de calamars farcits
Peixos i mariscos

Veure receptes de novembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: