Faves amb fideus

Ingredients

  • 1 kg de faves
  • 100 gs de fideus
  • 1 pastilla de brou de pollastre
  • 50 gs de cansalada magra
  • 1 vaset de vi blanc
  • 1 ceba
  • 2 tomàquets
  • 1 ramet d'herbes variades
  • Oli, sal, pebre

Elaboració

En una cassola de fang, ofega en oli la cansalada tallada a trossets, afegeix la ceba ratllada, fregeix uns minuts i afegeix els tomàquets també ratllats, les faves i les herbes.
Cou durant 10 minuts i afegeix el vi, quan s'hagi absorbit gairebe tot el liquit s'aboca la pastilla de brou dissolta
en 1/2 l d'aigua bullint i els fideus. Deixa-ho coure tot fins que la pasta estigui a punt. Retira el ramet d'herbes
i sazona amb pimienta i sal , si cal

50min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1703 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: