Lluç amb salsa de bolets
Categoria:
Peixos i mariscos
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 4 supremes de lluç
- Bolets variats
- 1 manat d’alls tendres
- 2 copes de cava brut
- 250 ml de nata líquida
- Oli d’oliva
- Sal i pebre
4 racions
Elaboració
Tallem els alls tendres a rodanxes fines i trossegem els bolets.
Saltem els alls tendres en una paella amb oli d’oliva.
Quan agafin color afegim els bolets i ho saltem tot junt.
Afegiu el lluç i tot siguit el cava. Ho Deixem reduir.
Incorporem la nata líquida i ho coem tot uns minuts més.
Si es necessari, rectifiquem de sal i pebre.
20min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2487 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.