Lluç amb salsa de bolets

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 4 supremes de lluç
  • Bolets variats
  • 1 manat d’alls tendres
  • 2 copes de cava brut
  • 250 ml de nata líquida
  • Oli d’oliva
  • Sal i pebre

4 racions

Elaboració

Tallem els alls tendres a rodanxes fines i trossegem els bolets.
Saltem els alls tendres en una paella amb oli d’oliva.
Quan agafin color afegim els bolets i ho saltem tot junt.
Afegiu el lluç i tot siguit el cava. Ho Deixem reduir.
Incorporem la nata líquida i ho coem tot uns minuts més.
Si es necessari, rectifiquem de sal i pebre.

20min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2313 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: