Coquetes de panoli

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Motsia
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 1 got d'oli de gira-sol
  • 1got de sucre
  • 1 pessic de matafaluga o anis verd
  • Farina

Elaboració

En un morter es pica una mica la matafaluga i es barreja amb l'oli i el sucre, es remou bè i es va afegint la farina, quan veiem que es desenganxa bé anem fent boletes en forma de muntanyeta i al forn. Si veiem que es queden massa aplanades és que falta farina

Notes

L'oli de gira-sol és important que sigui bo, es pot posar d'oliva peró el gust queda molt fort
Són unes postres molt tipics de les festes majors de la comarca del Montsiá


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2805 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de juliol:

Suquet de rap i gambes
Suquet de rap i gambes
Peixos i mariscos
Barca de meló amb pernil
Barca de meló amb pernil
Amanides i plats freds Amanida
Maduixots al vi negre
Maduixots al vi negre
Postres i dolços
Lasanya de fruites del bosc
Lasanya de fruites del bosc
Postres i dolços
Albergínies a la parmiggiana
Albergínies a la parmiggiana
Llegums i verdures Lasanya

Veure receptes de juliol i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: