Coquetes de panoli

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Motsia
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 1 got d'oli de gira-sol
  • 1got de sucre
  • 1 pessic de matafaluga o anis verd
  • Farina

Elaboració

En un morter es pica una mica la matafaluga i es barreja amb l'oli i el sucre, es remou bè i es va afegint la farina, quan veiem que es desenganxa bé anem fent boletes en forma de muntanyeta i al forn. Si veiem que es queden massa aplanades és que falta farina

Notes

L'oli de gira-sol és important que sigui bo, es pot posar d'oliva peró el gust queda molt fort
Són unes postres molt tipics de les festes majors de la comarca del Montsiá


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2892 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: