Vedella guisada amb carlets

Categoria:

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 600 gr. de vedella
  • 600 gr. de carlets
  • 4 patates mitjanes
  • 2 cebes mitjanes
  • 1 pastanaga
  • 1 branca d’api
  • 1 got de vi blanc
  • Brou de carn
  • Oli i sal

Elaboració

Posem a fregir la vedella prèviament salada, en una cassola de fang amb oli.
Quan la tenim feta una mica per tots costats afegim el vi i deixem que cogui fins que comenci a enrossir.
Retirem la carn.
Amb el suc sofregim una ceba tallada ben petita fins que agafi color.
Tornem a passar la carn a la cassola amb els bolets nets, l'altre ceba tallada, la pastanaga tallada a rodanxes, la branca d'api i les patates.
Ho cobrim amb el brou i ho deixem coure més o menys una hora.
Passada l'hora rectifiquem de sal.

Notes

Ho podem servir en la mateixa cassola de fang.


Recepta de cuina de Vedella guisada amb carlets

Cistell de Carlets
per Josuè O'Donell

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

5050 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!