Vedella guisada amb carlets

Categoria:

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 600 gr. de vedella
  • 600 gr. de carlets
  • 4 patates mitjanes
  • 2 cebes mitjanes
  • 1 pastanaga
  • 1 branca d’api
  • 1 got de vi blanc
  • Brou de carn
  • Oli i sal

Elaboració

Posem a fregir la vedella prèviament salada, en una cassola de fang amb oli.
Quan la tenim feta una mica per tots costats afegim el vi i deixem que cogui fins que comenci a enrossir.
Retirem la carn.
Amb el suc sofregim una ceba tallada ben petita fins que agafi color.
Tornem a passar la carn a la cassola amb els bolets nets, l'altre ceba tallada, la pastanaga tallada a rodanxes, la branca d'api i les patates.
Ho cobrim amb el brou i ho deixem coure més o menys una hora.
Passada l'hora rectifiquem de sal.

Notes

Ho podem servir en la mateixa cassola de fang.


Recepta de cuina de Vedella guisada amb carlets

Cistell de Carlets

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

8305 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de gener:

Arròs amb bacallà
Arròs amb bacallà
Arrossos i pastes
Escarola amb romesco i bacallà
Escarola amb romesco i bacallà
Amanides i plats freds
Escalivada amb ganyims  i anxoves
Escalivada amb ganyims i anxoves
Amanides i plats freds Amanida
Xoriç a la sidra
Xoriç a la sidra
Carns Aperitiu
Tortell de Reis
Tortell de Reis
Postres i dolços Coca

Veure receptes de gener i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: