Vedella guisada amb carlets
Categoria:
Carns
Ingredients
- 600 gr. de vedella
- 600 gr. de carlets
- 4 patates mitjanes
- 2 cebes mitjanes
- 1 pastanaga
- 1 branca d’api
- 1 got de vi blanc
- Brou de carn
- Oli i sal
Elaboració
Posem a fregir la vedella prèviament salada, en una cassola de fang amb oli.
Quan la tenim feta una mica per tots costats afegim el vi i deixem que cogui fins que comenci a enrossir.
Retirem la carn.
Amb el suc sofregim una ceba tallada ben petita fins que agafi color.
Tornem a passar la carn a la cassola amb els bolets nets, l'altre ceba tallada, la pastanaga tallada a rodanxes, la branca d'api i les patates.
Ho cobrim amb el brou i ho deixem coure més o menys una hora.
Passada l'hora rectifiquem de sal.
Notes
Ho podem servir en la mateixa cassola de fang.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
8305 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.