Farfalle amb salsa de bolets

Ingredients

  • 400 gs de farfalle
  • 500 gs de bolets
  • 4 cullerades de mantega
  • Sal
  • 1/2 manat de cebes tendres
  • 200 ml de nata
  • 200 ml de brou de verdura

4 racions

Elaboració

Netegem els bolets, els rentem i tallem a trossos mitjans. Escalfem la mantega i sofregim els bolets.
Netegem la ceba tendra, la rentem i piquem a cércols, li afegim al sofregit i la ofegem amb el sofregit durant 2 minuts, incorporem la nata i el brou de verdures i la posem a bulllir a foc lent durant 10 minuts.
Salpebrem al gust. Podem servir la farfalle escorreguts amb la salsa de bolets

Notes

Perdó m'havia oblidat de la pasta. Primer coem els farfalle en aigua amb sal de manera que quedin al dente


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1376 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: