Farfalle amb salsa de bolets

Ingredients

  • 400 gs de farfalle
  • 500 gs de bolets
  • 4 cullerades de mantega
  • Sal
  • 1/2 manat de cebes tendres
  • 200 ml de nata
  • 200 ml de brou de verdura

4 racions

Elaboració

Netegem els bolets, els rentem i tallem a trossos mitjans. Escalfem la mantega i sofregim els bolets.
Netegem la ceba tendra, la rentem i piquem a cércols, li afegim al sofregit i la ofegem amb el sofregit durant 2 minuts, incorporem la nata i el brou de verdures i la posem a bulllir a foc lent durant 10 minuts.
Salpebrem al gust. Podem servir la farfalle escorreguts amb la salsa de bolets

Notes

Perdó m'havia oblidat de la pasta. Primer coem els farfalle en aigua amb sal de manera que quedin al dente


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

643 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: