Amanida tébia de pesols

Ingredients

  • 2kg pèsols congelats (o frescos)
  • 200 gr de pernil curat tallats per la meitat
  • 200 gr de daus de bacó
  • 1/2 l de brou de pollastre cassola
  • 1 porro
  • 1 escarola
  • 5 fulles de menta
  • 2 grans d'all
  • Oli d'oliva

4 racions

Elaboració

En una paella sofregim el daus de bacó.
Quan estiguin daurats els retirem i en la mateixa paella, afegim una mica d'oli d'oliva i sofregim el porro i els alls ben picats. Salpebrem.
Afegim els daus de bacó i el brou de pollastre, i deixem reduir el brou a la meitat.
Escorrem el pèsols de l'aigua i afegim a la paella, remenem, salpebrem i retirem la paella del foc.
Piquem la menta ben fina i afegim en un got. Posem l'oli d'oliva fins a la meitat i remenem.
En el plat, posem una base d'escarola, afegim els pèsols, una cullerada d'oli de menta i els talls de pernil.

30min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2380 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Moisés de Tomás Rivas diu:
Uau què bona, Fernanda. Me la faré amb gall dindi a veure còm queda.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: