Escudella de pagès
Categoria:
Sopes i cremes
Ingredients
- 100 gr de carn magra de vedella
- 100 gr de carn magra de porc
- 100 gr de gallina desossada
- 100 gr de pilotes petites
- 50 gr de careta de porc
- 30 gr de corde (xai)
- 1 os de petit de pernil
- 100 gr de botifarra negra
- 60 gr de botifarra blanca
- 60 gr de patates
- 50 gr de cigrons remullats
- 50 gr de fideus del 4
- 20 gr de d'arròs
- 10 gr de xirivia
- ½ ceba
- ½ porro
- ½ branca d'api
- 1 pastanaga
- 4-5 brins de safra
- Sal
4 racions
Elaboració
Per començar, talleu les botifarres a rodanxes i totes les carns menys les pilotes a daus d'un centímetre aproximadament.
Tot seguit deixeu-les en remull amb aigua tèbia duran una hora per dessagnar-les i transcorregut aquest tems poseu-les en una olla ( menys les pilotes i les botifarres ) al foc amb tres litres d'aigua i els cigrons i feu-ho bullen les carns i els cigrons, renteu, peleu i talleu a bocins petits totes les verdures i després afegir-hi a l'olla la ceba, el porro l'api pilotes, la col i la patates i deixe un marge de de mitja hora de cocció.
Després, els integreu -hi les rodanxes de botifarra i quan l'escudella arrenqui el bull els fideus.
Cinc minuts més tard, poseu-hi l'arròs i al cap de deu minuts rectifiqueu-la de sal i ja estarà llesta per servir.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
7054 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.