Escudella de pagès

Categoria:

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 100 gr de carn magra de vedella
  • 100 gr de carn magra de porc
  • 100 gr de gallina desossada
  • 100 gr de pilotes petites
  • 50 gr de careta de porc
  • 30 gr de corde (xai)
  • 1 os de petit de pernil
  • 100 gr de botifarra negra
  • 60 gr de botifarra blanca
  • 60 gr de patates
  • 50 gr de cigrons remullats
  • 50 gr de fideus del 4
  • 20 gr de d'arròs
  • 10 gr de xirivia
  • ½ ceba
  • ½ porro
  • ½ branca d'api
  • 1 pastanaga
  • 4-5 brins de safra
  • Sal

4 racions

Elaboració

Per començar, talleu les botifarres a rodanxes i totes les carns menys les pilotes a daus d'un centímetre aproximadament.
Tot seguit deixeu-les en remull amb aigua tèbia duran una hora per dessagnar-les i transcorregut aquest tems poseu-les en una olla ( menys les pilotes i les botifarres ) al foc amb tres litres d'aigua i els cigrons i feu-ho bullen les carns i els cigrons, renteu, peleu i talleu a bocins petits totes les verdures i després afegir-hi a l'olla la ceba, el porro l'api pilotes, la col i la patates i deixe un marge de de mitja hora de cocció.
Després, els integreu -hi les rodanxes de botifarra i quan l'escudella arrenqui el bull els fideus.
Cinc minuts més tard, poseu-hi l'arròs i al cap de deu minuts rectifiqueu-la de sal i ja estarà llesta per servir.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4454 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!