Ametllats de coco

Ingredients

  • 125 gs de sucre en pols
  • 100 gs de coco ratllat
  • 1cullera sopera de crema fresca de llet
  • Un polsim de sal
  • 2 ous
  • 50 gs de sucre llustre
  • 2 o 3 fulles de paper sulfuritzat

15 racions

Elaboració

Escalfer el forn a temperatura mitjana (200º). Barrejar en una terrina el sucre, la sal i el coco ratllat; afegir la crema fresca de llet, barrejar tot.
Trencar els ous separant les clares i els rovells, batre les clares a punt de neu fort, incorporar-lo a la preparació anterior, barrejar amb compte amb una cullera de fusta.
Introduir la pasta en una mánega amb un filtre d'1 cm de diametro aproximadament.
Possar el full de paper sulfuritzat sobre la font del forn, disposant les porcions de pasta sobre el paper i deixant el suficient espai entre elles perqué no s'enganxin en augmentar la mida durant la cocció.
Quan estiguin cuits els ametllats separar del full de paper deixant-los reposar uns minuts sobre una font húmida.
Enganxa si es vol els ametllats de dos en dos i deixar-los refredar

12min

Notes

Per la preparació 30 minuts


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2206 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'octubre:

Ous farcits de carn gratinats
Ous farcits de carn gratinats
Arrossos i pastes
Tarta de poma
Tarta de poma
Postres i dolços
Fabada asturiana
Fabada asturiana
Llegums i verdures
Pa fàcil a casa
Pa fàcil a casa
Altres Pa
Strudel de bròquil
Strudel de bròquil
Llegums i verdures
Cóc de plàtan
Cóc de plàtan
Postres i dolços
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes i cremes Sopa
Pa de pessic de melmelada
Pa de pessic de melmelada
Postres i dolços Pastís

Veure receptes d'octubre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: