Pastis de xocolata i nous

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per

Ingredients

  • 500 grs. nou picada
  • 200 grs. avellana
  • 280 grs. de sucre
  • 18 ous
  • 1 copa de Brandi

Elaboració

Barrejar els rovells dels ous amb 140 grs. de sucre i la copa de Brandi.
Posar-ho a muntar dins la batedora fins que assoleixi el punt de bescuit.
A part muntar les clares amb la resta del sucre fins a punt de neu.
Barrejar la merenga amb el bescuit i afegir-li les nous i les avellanes.
Untar amb mantega i farina els motlles.
Coure a forn reposat a 160 graus.


Recepta de cuina de Pastis de xocolata i nous

Decorat amb covertura de xocolata i mitges nous.

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1028 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: