Olives verdes trencades

Categoria:
Típica de: Delta de l'ebre 2
Estació:
Dificultat: Inexperts

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Olives verdes
  • Una mica de frigola
  • Aigua
  • Sal

Elaboració

Trenqueu les olives xafant-les amb un cop i poseu-les en aigua tres dies
seguits, canvian l'aigua cada dia. El tercer dia, les escorreu i les fiqueu
dins d'un pot de vidre.
A part, en un altre recipient, hi poseu aigua amb un bon grapat de sal.
Per saber si ya teniu l'aigua prou salada fiqueu dins un ou fresc, si es
queda dalt surant vol dir que ja teniu l'aigua prou salada. Si no puja i
es queda a baix, hi afegiu més quantitat de sal.
Tot seguit aboqueu l'aigua junt amb la frigola dins del pot on teniu les
olives trencades, l'aigua ha de cobrir les olives.
Tanqueu-los ben fort i ja teniu preparades les olives


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

5703 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: