Maduixes al Marrasquino

Ingredients

  • 1 kg de maduixes sucoses i vermelles
  • 4 cullerades de marrasquino
  • Sucre
  • 500 gs de nata pastissera

Elaboració

Rentar acuradament les maduixes, retirar les fulles i assecar-les.
Disposar les maduixes en una font de vidre rodona i plana.
Empolvora amb unes 5 cullerades de sucre i ruixar amb marrasquino.
Amb ajuda d'una mánega pastissera de boca arrisada. decorar les maduixes amb la nata forman cercles omplint una espiral. Introduir les maduixes a la nevera una hora abans de servir-les


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1283 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: