Quiche de ceba

Ingredients

  • 450 grs. massa brisa.
  • 750 grs ceba.
  • 50 grs. bacó fumat en tires.
  • 2 cullerades d'oli d'oliva del millor
  • 10 grs. farina.
  • 100 grs. nata líquida (o llet evaporada)
  • Sal, pebre i nou moscada

6 racions

Elaboració

En un recipient de forn, untar de mantega i disposar la massa brisa i fer uns foradets amb una forquilla al fons.
Tallar i pelar en làmines mólt fines la ceba i fregir a foc lent amb oli, fins que quedin daurades.
En un bol, barrejar la nata i la farina i que no quedin grumolls, i posar la sal, el pebre i la nou moscada.
Barrejar tot plegat amb la ceba i escampar sobre la massa brisa, i afegir les tires de bacón al damunt.
Fornejar a 220 graus al forn 35 minuts, ja previament escalfat.
Servir amb una amanida verda amb nous.

1h


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Enllaça aquesta recepta:

2099 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Quim Lleonart diu:
Amic Romà, per punxar les masses que vagin al forn, pots comprar un corró punjador que val molt poc, i faràs més via. Quim.

Afegir comentari
 

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: