Tarta de ceba

Ingredients

  • 450 grs. massa brisa.
  • 750 grs ceba.
  • 50 grs. bacó fumat en tires.
  • 2 cullerades d' oli d' oliva del millor
  • 10 grs. farina.
  • 100 grs, nata líquida (soc enemic de la nata líquida i per tant hi poso llet evaporada "ideal" de Nestlé)
  • Sal, pebre i nou moscada

6 racions

Elaboració

En un recipient de forn, untar de mantega i disposar la massa brisa i fer uns foradets amb una forquilla al fons.
Tallar i pelar en làmines mólt fines la ceba i fregir a foc lent amb oli, fins que quedin daurades.
En un bol, barrejar la nata i la farina i que no quedin grumolls, i posar la sal, el pebre i la nou moscada.
Barrejar tot plegat amb la ceba i escampar sobre la massa brisa, i afegir les tires de bacón al damunt.
Fornejar a 220 graus al forn 35 minuts, ja previament escalfat.
Servir amb una amanida verda amb nous.

1h

Notes

!!!Eiiii!! Compte, aquesta recepta tan ben detallada, evidentment no es meva, a diferencia de les altres que tinc publicades en que les he tret de la meva bola, i per tant no tinc recança en dir que l'he llegida del blog "gastronomistas.com".
Evidentment que l'he posada en pràctica, amb bon resultat.
Bon profit.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Enllaça aquesta recepta:

648 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Quim Lleonart diu:
Amic Romà, per punxar les masses que vagin al forn, pots comprar un corró punjador que val molt poc, i faràs més via. Quim.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!