Salmó a la planxa amb puré de cigrons i alvocat
Categoria:
Altres
Tipus de plat: Amanida
Estació: primavera tardor hivern
Ingredients
- 4 lloms de salmó
- 400 gs de cigrons cuits, i el suc
- 2 alvocats
- Suc de una llimona
- Oli d'oliva
- Sal, pebre
- Alfábrega fresca
4 racions
Elaboració
Pelem els alvocats, escorrem els cigrons , triturem els cigrons i els alvocats amb una mica de suc de llimona i oli d'oliva, salpe-brem, piquem l'alfábrega ben fina.
Courem a la plancha o en la paella amb el oli d'oliva els lloms de salmó per tots dos costats. Salpe-brem. Servim el salmó amb el puré de cigrons i alvocat, i decorem amb alfábrega fresca
15min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1864 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.