Salmó a la planxa amb puré de cigrons i alvocat

Ingredients

  • 4 lloms de salmó
  • 400 gs de cigrons cuits, i el suc
  • 2 alvocats
  • Suc de una llimona
  • Oli d'oliva
  • Sal, pebre
  • Alfábrega fresca

4 racions

Elaboració

Pelem els alvocats, escorrem els cigrons , triturem els cigrons i els alvocats amb una mica de suc de llimona i oli d'oliva, salpe-brem, piquem l'alfábrega ben fina.
Courem a la plancha o en la paella amb el oli d'oliva els lloms de salmó per tots dos costats. Salpe-brem. Servim el salmó amb el puré de cigrons i alvocat, i decorem amb alfábrega fresca

15min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2055 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

1 comentaris:

Guillem Gonzàlez diu:
Excelent la salsa per sucar amb palets de pastenaga (a mi m'ha quedat mes aviat puré

Afegir comentari
 

Receptes destacades d'agost:

Pastís de mascarpone
Pastís de mascarpone
Postres i dolços
Fish and chips
Fish and chips
Peixos i mariscos Tempura
Canelons de salmó
Canelons de salmó
Peixos i mariscos Canelons
Sarsuela de rap
Sarsuela de rap
Peixos i mariscos
Parrillada de marisc i rap
Parrillada de marisc i rap
Peixos i mariscos

Veure receptes d'agost i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: