Canelos de peix

Categoria:
Típica de: Delta de l'ebre 2
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 12 plaques de canelons
  • 300gs de rap sense pell ni espines
  • 300 gr de gamba vermella, no importa que sigui petita
  • 300gr de musclos de roca
  • Mantega
  • 1 litre de beixamel espessa
  • 1/2 tassa de llet
  • Sal
  • Formatge ratllat

4 racions

Elaboració

Bullir les plaques de canelons, refrescar i reservar
obrir els musclos al vapor, treure les closques i tallar petits reservar
Saltejar les gambes amb una mica d'oli, pelar i reservar les cues per un cantó
i els caps i pell per un altre.
Bullir el rap uns tres minunts amb aigua i sal i esmicolar
barrejar el rap, els musclos i les cues de gamba tallada a trossets
triturar els caps i pells de les gambes amb la llet i barrejar amb la bexamel
Barrejar 4 o 5 cullerades d'aquesta bexamel amb els peixos procurant que no
quedi massa clar. Omplir els canelons amb la farsa i cobrirlos amb la bexamel
que ens sobra.
Espolsar amb el formatge rallat i gratinar

1h 30min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

464 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: