Canelos de peix
Categoria:
Peixos i mariscos
Típica de: Delta de l'ebre 2
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Mitjana

Ingredients
- 12 plaques de canelons
- 300gs de rap sense pell ni espines
- 300 gr de gamba vermella, no importa que sigui petita
- 300gr de musclos de roca
- Mantega
- 1 litre de beixamel espessa
- 1/2 tassa de llet
- Sal
- Formatge ratllat
4 racions
Elaboració
Bullir les plaques de canelons, refrescar i reservar
obrir els musclos al vapor, treure les closques i tallar petits reservar
Saltejar les gambes amb una mica d'oli, pelar i reservar les cues per un cantó
i els caps i pell per un altre.
Bullir el rap uns tres minunts amb aigua i sal i esmicolar
barrejar el rap, els musclos i les cues de gamba tallada a trossets
triturar els caps i pells de les gambes amb la llet i barrejar amb la bexamel
Barrejar 4 o 5 cullerades d'aquesta bexamel amb els peixos procurant que no
quedi massa clar. Omplir els canelons amb la farsa i cobrirlos amb la bexamel
que ens sobra.
Espolsar amb el formatge rallat i gratinar
1h 30min
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
484 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Hola,Sra Gloria , el ous es possen al començar amb el sucre i la mantega ? i junt amb les clares , o per separat Grácies
Gràcies a tu , per llegir-les i provar-les
Amiga Enriqueta, en compte de espinancs, es pot fer amb un altra verdura ?. Els espinacs no em senten bé
Amic Joan ¿que son les cervelas salutaçions
Fa molt de goig, te de esta bonissim