Crema freda de cigrons

Ingredients

  • 1 pot de cigrons cuits
  • 2 gots de caldo de pollastre
  • 1 cullerada de llavors de sésam
  • 4 cullerades d'oli d'oliva
  • 1 culleradeta de pebre vermell
  • Suc de mitja llimona

4 racions

Elaboració

Poseu en un cassó el caldo de pollastre amb els cigrons escorreguts i coeu-los 10 minuts.
Mescleu les llavors de sèsam amb els cigrons. Tritureu-ho i saleu-ho. Passeu per un colador xinés o ben fi, amaniu-ho
amb unes gotes de llimona i refredeu-ho al frigorific.
En el moment de servir-ho, empolvoreu la crema amb el pebre vermell i dibuixeu un cordill d'oli a la superficie


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2059 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades de novembre:

Bunyols de bacallà
Bunyols de bacallà
Peixos i mariscos
Castanyes en almívar
Castanyes en almívar
Postres i dolços
Xampinyons farcits
Xampinyons farcits
Llegums i verdures
Panellets
Panellets
Postres i dolços
Cassoleta de calamars farcits
Cassoleta de calamars farcits
Peixos i mariscos

Veure receptes de novembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: