Salmó Roial

Ingredients

  • 4 rodanxes de salmó
  • 3 cullerades de tomaquet triturat
  • 2 rovells d'ou
  • 175 gs de mantega
  • Oli
  • 1 copeta de vinagre a l'estrago
  • 1 llimona
  • Julivert
  • Sal

4 racions

Elaboració

Netejar el peix, adobar amb sal i suc de llimona i untar-lo lleugerament amb oli. Col-locar en una safata , untar amb
mantega fosa i introduir al forn a temperatura forta, durant 15 minuts. (Para la salsa). Posar el vinagre amb un cassó al foc i, quan s'hagi reduit a la mitat, afegim el tomàquet.Coure fins que el tomàquet estigui ben espés.
Deixem entebionar la salsa, afegim els rovells d'ou i a foc molt suau o al bany de maria, coure, remenant amb una batedora fins que estigui com una crema. Ja fora del foc , afegir la mantega a trossets, sense deixar de remenar.
Col-locar el peix en una safata calenta, decorar amb unes cullerades de la salsa, trossets de llimona i julivert.
Servir la resta de la salsa en una salsera a part


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1765 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'octubre:

Ous farcits de carn gratinats
Ous farcits de carn gratinats
Arrossos i pastes
Tarta de poma
Tarta de poma
Postres i dolços
Fabada asturiana
Fabada asturiana
Llegums i verdures
Pa fàcil a casa
Pa fàcil a casa
Altres Pa
Strudel de bròquil
Strudel de bròquil
Llegums i verdures
Cóc de plàtan
Cóc de plàtan
Postres i dolços
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes i cremes Sopa
Pa de pessic de melmelada
Pa de pessic de melmelada
Postres i dolços Pastís

Veure receptes d'octubre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: