Salmó Roial

Ingredients

  • 4 rodanxes de salmó
  • 3 cullerades de tomaquet triturat
  • 2 rovells d'ou
  • 175 gs de mantega
  • Oli
  • 1 copeta de vinagre a l'estrago
  • 1 llimona
  • Julivert
  • Sal

4 racions

Elaboració

Netejar el peix, adobar amb sal i suc de llimona i untar-lo lleugerament amb oli. Col-locar en una safata , untar amb
mantega fosa i introduir al forn a temperatura forta, durant 15 minuts. (Para la salsa). Posar el vinagre amb un cassó al foc i, quan s'hagi reduit a la mitat, afegim el tomàquet.Coure fins que el tomàquet estigui ben espés.
Deixem entebionar la salsa, afegim els rovells d'ou i a foc molt suau o al bany de maria, coure, remenant amb una batedora fins que estigui com una crema. Ja fora del foc , afegir la mantega a trossets, sense deixar de remenar.
Col-locar el peix en una safata calenta, decorar amb unes cullerades de la salsa, trossets de llimona i julivert.
Servir la resta de la salsa en una salsera a part


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

897 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: