Crema de taronja

Ingredients

  • 2 taronges
  • 2 ous
  • 75 gs de sucre
  • 1 culleradeta de maicena
  • 1 cullerada de Gran Marnier

4 racions

Elaboració

Rentem les taronges, ratllem les closques i espremem el suc.
Posem en un cassó el suc juntament amb el sucre i les closques ratllades, els rovells d'ou i la maicena, que haurem prèviament dissolt en una cullerada d'aigua freda.
Cuinem a foc suau fins que hagi començat a espessir i a continuació el refredem.
Afegim el Grand Marnier i, per últim, les clares a punt de neu ferma.
El repartim en copes i ho guardem a la nevera fins al moment de servir

20min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2428 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: