Conill al vi D'oporto

Ingredients

  • 1 dent d'all
  • 1 tomàquet natural
  • 1 fulla de llorer
  • 1/2 ceba
  • 1/2 pastanaga
  • Oli d'oliva
  • 150 ml de vi d'oporto
  • 1 l, de caldo de verdures
  • 1 conill
  • Sal

4 racions

Elaboració

Pre-fregim la carn i la deixem a part.
Posem l'oli a la cassola i quan esta calent, sofregim la ceba, l'all, el tomáquet, la pastanaga i la fulla de llorer.
Quan esta tot sofregit, hi posem la carn, i la remenèm per a que s'unti del sofregit.
Es posa el vi d'oporto fins que s'evapori l'alcohol.
Ara afegim el caldo de les verdures.
Quan esta bullin tot el conjunt afegim la sal

1h


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1836 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de novembre:

Bunyols de bacallà
Bunyols de bacallà
Peixos i mariscos
Castanyes en almívar
Castanyes en almívar
Postres i dolços
Xampinyons farcits
Xampinyons farcits
Llegums i verdures
Panellets
Panellets
Postres i dolços
Cassoleta de calamars farcits
Cassoleta de calamars farcits
Peixos i mariscos

Veure receptes de novembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: