Conill al vi D'oporto

Ingredients

  • 1 dent d'all
  • 1 tomàquet natural
  • 1 fulla de llorer
  • 1/2 ceba
  • 1/2 pastanaga
  • Oli d'oliva
  • 150 ml de vi d'oporto
  • 1 l, de caldo de verdures
  • 1 conill
  • Sal

4 racions

Elaboració

Pre-fregim la carn i la deixem a part.
Posem l'oli a la cassola i quan esta calent, sofregim la ceba, l'all, el tomáquet, la pastanaga i la fulla de llorer.
Quan esta tot sofregit, hi posem la carn, i la remenèm per a que s'unti del sofregit.
Es posa el vi d'oporto fins que s'evapori l'alcohol.
Ara afegim el caldo de les verdures.
Quan esta bullin tot el conjunt afegim la sal

1h


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1802 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: