Amanida Arco Iris

Categoria:
Tipus de plat:
Dieta: baixa en greixos
Estació:
Dificultat: Inexperts

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Pomes verdes
  • Pastanages mitjanes
  • Remolatxes mitjanes pelades
  • Api
  • Rave
  • Enciam
  • Pebrot
  • Llimona

Amaniment:

  • Ceba
  • Oli
  • Llimona
  • Sal
  • Gingebre

4 racions

Elaboració

Ratllar per separar les pomes, les pastanages i remolatxes i afegir hi
una mica de llimona perque no enfosqueixin. Tallar els raves en lamines
molt fines i posar-los en remull, en aigua freda cal que s'hidratin uns
minuts. Despres escorre'ls. Mentrestán tallar el pebrot en cuadradets i
les branques d'api en rodanxes molt fines. Posar 2 fulles d'enciam en
cadascun dels plats o folra el fons de la plata amb les fulles intercalant
colors. Preparar l'amaniment en el bol: ratllar la ceba i barrejar-la amb
l'oli, el suc, la sal i el gingebre. Posar l'amanida amb l'amaniment i servir

Notes

No necessita cocció. pot variar els vegetals


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

519 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: