Compota de poma i recuit

Ingredients

  • 3 pomes
  • 1 pela de taronja
  • 2 cullerades de sucre
  • Suc de 1/2 taronja
  • 250 gs de recuit

4 racions

Elaboració

En primer lloc cal pelar les pomes, després piqueu la polpa amb un gavinet
Talleu la pell de taronja en juliana, elimineu-ne la part blanca i blanquegeu-la
(per fer-ho, s'ha de sumergir en aigua bullent durant tres minuts).
Finalment, escorreu-la i coloqueu-la dins d'un cassó amb sucre i suc de taronja
Formeu un almivar, Després de cuatre minuts d'espera, incorporeu-li la poma.
Removeu-lo i deixeu-ho coure a foc lent 3 minuts més. Serviu la compota amb el
recuit

25min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1487 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: