Tall que es pela de vedella a la crema

Ingredients

  • 4 bocins de tall que es pela de vedella d'uns 250 gs cada un

Adob:

  • 3/4 d'oli
  • 4 grans d'all picats
  • Pebre, llorer mólt i farigola al gust
  • (Ingredients per a la salsa)
  • 1,5 dl de crema de llet
  • 0,3 dl de brou de carn
  • Guarnició)
  • 70gs d'espaguetis
  • 60 gs de patates cuites
  • 60 gs de formatge edam
  • Salsa de tomáquet

4 racions

Elaboració

Adobem el tall que es pela deixant-lo macerar d'una a tres hores amb tots els ingredients de l'adob, tot seguit, el fem a la graella.
Preparem la salsa tot reduint la crema de llet amb el brou de carn fins que s'espesseeixi lleugerament. Ho rectifiquem de sal i ho assaonem al gust.
Per presentar la carn al plat, la podem acompanyar amb una mica de pasta, salsa de tomáquet i unes patates tallades al gust, cuites préviament amb el formatge en llenques fines o rallat i gratinat


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1537 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: