Cóc de plàtan
												Categoria: 
						
						 Postres i dolços
 
						Postres i dolços
						
						
						
						
						Recepta per forn
						
						
						
													Dificultat: Fàcil
						
						
Ingredients
- 4 ous
- 1 iogurt natural
- 1 mesura de iogurt d'oli
- 2 mesures de iogurt de sucre
- 3 mesures de iogurt de farina
- 1 sobre de llevat químic
- 3 plàtans ben madurs
Utensilis
Un motlle per anar al forn
Elaboració
							En un bol posem els ous, el iogurt i l'oli, i ho batem tot bé fins que aconseguim que mescla sigui homogènia.
Hi afegim el sucre i ho tornem a batre per dissoldre'l bé.
Hi afegim la farina amb el llevat i ho tornem a barrejar fins que s'hagi incorporat completament i no quedin grumolls.
Triturem els plàtans i els afegim a la barreja.
Untem el motlle amb mantega i l'omplim amb la massa del coc.
Es cou al forn a uns 170 °C durant uns 35 minuts.
El deixem refredar a temperatura ambient, abans que es pugui menjar.
														
Notes
Els més llaminers hi podeu afegir nous, avellanes o trocets de xocolata.
 Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes
 
						Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes 						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 3418 visites.
 3418 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    



 Afegir valoració
 Afegir valoració 
								 
								 
									![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 
  55 min.
 55 min. Peixos i mariscos
 Peixos i mariscos
 Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes Carns
 Carns Llegums i verdures
 Llegums i verdures
 Altres
 Altres Entrepà
 Entrepà



 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram