Costella de porc amb poma reineta

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Delta d'ebre
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 150 gs de costella de porc
  • 1 poma reineta
  • 150 gs de nata de cuinar
  • 1 copa de Pedro Ximenes
  • Sal
  • Pebre
  • Oli

Elaboració

Marcar la costella a la paella, amb oli ben calent. Retirar les costelles
a la mateixa paella marcar la poma. Afegir la copa de Pedro Ximenes i deixar
refuir. Afegir la nata i lligar la salsa. Rectificar de sal i pebre, i emplatar


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

977 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: