Magret amb escalunyes confitades

Ingredients

  • 150 gs de magret d'ànec
  • 8 o 10 escalunyes
  • Romani fresc
  • Farigola fresca
  • 50 gs d'ametlla marcona crua
  • 1 got de llet sencera

Elaboració

Marqueu un moment en una paella el magret per la banda de la pell fins que deixi anar una mica de greix.
Amb aquest greix daureu les ametlles i,després les escalunyes pelades. A continuació ho poseu en una papillota de paper d'alumini amb la farigola i el romani, i ho fiqueu al forn durant una hora.
En un cassó, hi poseu la llet, les ametlles i una miqueta de farigola i romani, i ho feu arrencar el bull.
Tot seguit, ho traieu, del foc i ho tritureu amb la batedora electrica sense les herbes per fer-ne un puré.
Finalment, coeu el magret i n'afrofiteu el greix per passar-hi un moment les escalunyes, perque n'agafin el gust.
I només ens faltarà muntar el plat amb el magret, el puré i les escalunyes


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1867 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: