Pernil dolç sorpresa

Ingredients

  • 4 talls de pernil cuit d'uns 25 g cadascun
  • 3 patates mitjanes
  • 1 escarola
  • Oli d'oliva
  • Vinagre de cava
  • Mantega
  • Sal
  • Pebre
  • 1 all
  • Julivert
  • Alfábrega

4 racions

Elaboració

Peleu les patates, renteu-les, talleu-les a rodanxes primetes i fregiules
a foc lent en una paella on previament s'hi haurá, fos la mantega. Netegeu
l'escarola, renteu-la, talleu-la menuda, amaniu-la amb sal i un rajoli d'oli
i vinagre i repartiu-la en els plats.
Piqueu i'all pelat, el julivert i unes fulles d'alfabrega i reserveu-ho.
Quan les patates estiguin cuites, coloqueu-les en els plats , i escampeui
inmediatament pel damunt la picada, aixi com un pessic de sal i pebre.
Traieu qualsevol resta de pell al pernil, enrossiu-lo lleugerament en una
paella ben calenta sense oli serviu-ho tot seguit, decorat amb una fulleta
de julivert


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3116 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: