Conquilles Gratinades de peix

Ingredients

  • 500 gs de patates
  • 150 gs de xampinyons
  • 400 gs de lluç
  • 50 gs de pernil
  • 1 cullerada de mantega
  • 1 gra d'all
  • 50 gs de parmesá ratllat
  • 1 cullerada de julivert picat
  • 1 cullerada de farina
  • 300 ml de llet
  • Sal
  • 4 conquilles de vieira

4 racions

Elaboració

Bulliu les patates amb pell. Peleu-les i passeu-les pel passapurés
Afegiu-hi els xampiñons picats, sofregits amb mantega i all picat
Agregueu-hi el lluç cuit, sense pell, ni espines i esmicolat.
Afegiu-hi el pernil tallat, la mitat del parmesá i el julivert
barregeu-ho. Prepareu una beixamel i aboqueu-la.
Col-loqueu-ho en conquilles. Cobriu-les amb el formatge i gratineu-ho

40min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1613 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: