Canapès de pollastre i pernil amb maionesa

Ingredients

  • 1 pit de pollastre
  • 250 gs de pernil dolç
  • 50 gs d'olives sense os
  • 2 porcions de formatgets
  • 16 torrades de canapés
  • 4 tomáquets cherry
  • 4 branquetes de cibulet
  • Maionesa

4 racions

Elaboració

Agafem la maionesa i la posem a la batedora amb un pit de pollastre cuit a trossos i els daus de pernil dolç.
Ho triturem a la màxima potencia.
Quan es vegi triturat, hi afegim les olives verdes desossades, els formatgets i continuem triturant fins a aconseguir-ne un contingut suau
Agafem la mescla resultant i la untem damunt les torrades dels canapès. Col-loquem les torrades damunt el plat i tot seguit, el decorem amb trossets de tomàquet cherry i una branqueta de cibulet


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1884 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: