Sipia guisada
Ingredients
- 4 sipies mitjanes
- 4 alls tendres
- 3 tomàquets
- 1 gotet de vi
- Oli
- Julivert
- Pèsols, o carxofes
3 racions
Elaboració
Amb una cassola posar les sipies, i al damunt els alls trinxats, el julivert i el tomàquet, un bon raig d'oli, el gotet de vi,i els pèsols, es deixa coure fins que queda amb el seu oli.
30min
Notes
En comptes de pèsols es poden posar carxofes que abans haurem passat per la paella donant unes voltes.
Etiquetes:
Quaresma
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3984 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Hola,Sra Gloria , el ous es possen al començar amb el sucre i la mantega ? i junt amb les clares , o per separat Grácies
Gràcies a tu , per llegir-les i provar-les
Amiga Enriqueta, en compte de espinancs, es pot fer amb un altra verdura ?. Els espinacs no em senten bé
Amic Joan ¿que son les cervelas salutaçions
Fa molt de goig, te de esta bonissim