Sipia guisada

Ingredients

  • 4 sipies mitjanes
  • 4 alls tendres
  • 3 tomàquets
  • 1 gotet de vi
  • Oli
  • Julivert
  • Pèsols, o carxofes

3 racions

Elaboració

Amb una cassola posar les sipies, i al damunt els alls trinxats, el julivert i el tomàquet, un bon raig d'oli, el gotet de vi,i els pèsols, es deixa coure fins que queda amb el seu oli.

30min

Notes

En comptes de pèsols es poden posar carxofes que abans haurem passat per la paella donant unes voltes.


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3046 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:

2 comentaris:

Jordi Bosch Negre diu:
Aquesta m´agrada molt, la dèpia amb pèsols ès un dels meus preferits.
Jordi Bosch Negre diu:
Perdó, volia escriure, sepia amb pèsols.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!