Sangria amb vi blanc
Ingredients
- 1 taronja
- 1 litre de vi blanc sec
- 2 rodanxes de llimona
- 2 cullerades de sucre
- 1 rameta de canyella
- 2 cullerades d'aiguardent
- Glaçons de gel
- Soda
Elaboració
							Pelar la taronja de manera que s'obtingui una espiral amb la pell
Treure-li bé els filets blancs. Posar el vi en una gerra de vidre
enrotllar l'espiral al voltant de la taronja i posar-la al vi
Afegir les dues rodanxes de llimona, el sucre, la canyella i l'aiguardent
Deixar-la macerar unes dues hores a temperatura ambient. Una mica abans de
servirla, afegir els glaçons de gel i la soda, si es desitja.
Remenar amb força amb una cullera llarga o amb una espátula de fusta
														
 Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes
 
						Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes 						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 3366 visites.
 3366 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    


 
 
						 primavera
 primavera estiu
 estiu
 Afegir valoració
 Afegir valoració 
								 Joan Corminas
 Joan Corminas![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 Llegums i verdures
 Llegums i verdures 45 min.
 45 min. Peixos i mariscos
 Peixos i mariscos Postres i dolços
 Postres i dolços 
  
  Altres
 Altres 
  Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes Flam
 Flam 
  Amanides i plats freds
 Amanides i plats freds
 Carns
 Carns




 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram