Amanida tèbia de tomaquet i bacallà

Ingredients

  • 2 trossos grans de bacallà desalat
  • 3 tomàquets madurs
  • 1 pebrot sec
  • 2 patates cuites
  • 1 grapat petit de pinyons
  • 1 grapat petit de panses sense llavors
  • Oli d'oliva
  • Sal en petites porcions

Elaboració

En una paella amb oli fregim el bacallá, el traiem per trossejar i ho tornem a posar a la paella.
tallem els tomáquets en dues parts i premem perqué surti la polpa sobre el bacallá.
Tallem fi el pebrot amb unes tisores, i posem a sobre els pinyons i les panses.
Ofegem tot i rectifiquem de sal. Ofegem juntament amb les patates tallades a rodanxes i el posem tot al plat per servir


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1351 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: