Sopa de miso amb quinoa

Ingredients

  • 2 litres d'aigua mineral
  • Miso hatcho (el fosc)
  • Quinoa
  • Pastanagues
  • Api en fulles (no tronc)
  • Ceba tendra o tambe es interessant el porro
  • Broquil
  • Alga Kombu (previament hidratada)

4 racions

Elaboració

En una olla posar l'aigua a bullir, i aleshores afegir les verdures tallades petites, la quinoa,i l'alga, durant 20 minuts, i compte que el broquil només pot bullir 10 minuts, ja que si no es desfà.
Apagar el foc, i en un bol o tassa a part amb 2 o 3 cullerots de brou, desfarem una cullerada sopera de miso, i tot seguit la posem a l'olla, i ho barregem tot plegat.
Deixem reposar 5 minuts i ja ho podem servir.
El miso mai pot bullir, ja que perd mólts dels seus nutrients
Aquesta recepta, te mólt bones propietats nutritives.

30min

Notes

Jo ho faig aixi, peró cadascu hi pot posar la seva fantasia en les verdures.
Alternatives a la quinoa: arrós, bulgur, blat sarraí, cous cous.
S'hi pot afegir cigrons, mongetes o llenties, i fins i tot mini-mandonguilles, per als no vegetarians, tot depen de la "potencia" que volguem a la recepta.
Soc un desastre per a les quantitats dels ingredients, i per tant ho deixo al vostre criteri.


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2284 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'octubre:

Ous farcits de carn gratinats
Ous farcits de carn gratinats
Arrossos i pastes
Tarta de poma
Tarta de poma
Postres i dolços
Fabada asturiana
Fabada asturiana
Llegums i verdures
Pa fàcil a casa
Pa fàcil a casa
Altres Pa
Strudel de bròquil
Strudel de bròquil
Llegums i verdures
Cóc de plàtan
Cóc de plàtan
Postres i dolços
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes i cremes Sopa
Pa de pessic de melmelada
Pa de pessic de melmelada
Postres i dolços Pastís

Veure receptes d'octubre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: